Pracovník pekárenskej výroby

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  • Príprava cesta, výber surovín k výrobe ciest, navažovanie surovín.
  • Rozvaľovanie cesta, príprava plniek.
  • Nastavovanie liniek na výrobu bežného a sladkého pečiva.
  • Obsluha liniek spracúvajúcich cesto na výrobu chleba, bežného a ostatného pečiva.
  • Spolupráca pri výrobe ručne vyrábaných výrobkov.
  • Kontrola kysnutia výrobkov pred pečením.
  • Rozkladanie výrobkov na plech.
  • Označovanie výrobkov, rezanie, balenie.

Požiadavky na zamestnanca

Požadované vzdelanie:

  • stredoškolské bez maturity; stredoškolské s maturitou
  • Výhodou je vzdelanie v odbore pekár, cukrár, potravinárstvo – nie je však podmienkou!

Pozícia je vhodná pre absolventa:

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Všeobecná a manuálna zručnosť.
    Komunikatívnosť.
  • Spoľahlivosť.
  • Platný zdravotný preukaz.
    Odborná spôsobilosť pre epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (tzv. „Hygienické minimum“) – nie je podmienkou! Ponúkame možnosť získať túto odbornú spôsobilosť u zamestnávateľa.

Informácia o výberovom konaní : Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.

Informácia o výberovom konaní

Zaujala vás táto pracovná ponuka? Neváhajte, vyplňte kontaktný formulár a priložte svoj životopis. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov. Tešíme sa na vás!

    Súhlasím so spracovaním osobných údajov v súlade s nariadením GDPR o ochrane osobných údajov

    Svoje životopisy môžete zaslať aj inou formou

    Poštou na adresu

    VAMEX, a. s. , Lubina 1,
    040 12 Košice

    Alebo nás kontaktovať telefonicky cez

    Pevnú linku

    055 / 783 60 40

    Mobil

    0911 871 789

    Miesto práce

    VAMEX, a. s., Lubina 1, 040 12, Košice

    Druh pracovného pomeru

    plný úväzok

    Termín nástupu

    ihneď

    Mzdové podmienky

    minimálna mzda, ktorú ponúkame je od 762,- € (brutto) / mesačne + zákonné príplatky. Výška mzdy sa dohaduje individuálne s prihliadnutím na Vašu odbornosť, skúsenosti, vzdelanie a dĺžku praxe.